© PHS

Mag ik me even voorstellen?

"Hallo, mijn naam is Leo Tiethof, geboren en getogen in Twente en sinds 1985 woonachtig in Peize. In mei 2007 ben ik lid geworden van de Paiser Hopsingers en sinds februari 2010 ben ik voorzitter van dit prachtige koor. Met een repertoire van meer dan honderd liedjes en met enthousiaste muzikanten en koorleden kunnen we iedere keer een zeer gevarieerd programma brengen. De repetities worden erg goed bezocht en zijn een mooie mix van serieus oefenen en gezelligheid.  Onze optredens zijn, voor zowel de bezoekers als voor het koor, steeds een feest.  Ik ben dan ook de zeer vereerd om, samen met de rest van het bestuur, de leden van de verschillende commissies en niet te vergeten de vele vrijwilligers, mijn steentje te kunnen bijdragen aan het functioneren van de dit koor".
voor informatie: info@paiserhopsingers.nl

bestuur

Voorzitter: Leo Tiethof Secretaris: Sabina Mensinga Penningmeester: Jannie van der Hoek Public Relations: Wim Feith Lid: Gerda Alveringh
"Mijn naam is Sabina Mensinga en ben samen met Wim en Grietje Ensing en Theo Mensinga mede aanstichter  van de Paiser Hopsingers. Mijn functie binnen het bestuur is secretaris. Sinds enkele jaren ben ik webmaster, beantwoord het mailverkeer en beheer het donateurbestand. Ik ben erg trots op ons koor. De mensen zijn sociaal, er hangt een ongedwongen sfeer, we repeteren op een gezellige locatie en dat is iets wat mij zeer aanspreekt. Al met al een groep mensen waar ik me graag voor inzet."
"Hallo, mijn naam is Jannie van der Hoek. Vanaf de oprichting ben ik lid van de Paiser Hopsingers en sinds juni 2005 ben ik penningmeester. Het leuke van zingen bij de Hopsingers vind ik de variatie in het repertoire. Evergreens worden afgewisseld met meezingers en naast Nederlandstalige liedjes zingen we ook in het Duits en Engels. Onze dirigent Mark probeert ook altijd actuele meezingers op het programma te zetten. Tijdens optredens willen we ons netjes presenteren, de aanschaf van kleding is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren en donateurs waar we uiteraard erg gelukkig mee zijn. Door donateur te worden voor € 5,00 per jaar heeft men recht om in de voorverkoop bij voorrang kaarten te kopen voor onze jaarlijkse optredens bij café Ensing.
"Als lid van het combo en dan vooral de ritmesectie met Theo, ben ik verkozen als pr bestuurslid. Daar ben ik uiteraard erg trots op. Ooit ben ik gevraagd door Marinus Wekema om als bassist mee te doen met het koor. Na innerlijke strijd, want ik ben rock and roller pur sang, meende ik toch toe te moeten happen. Als vrolijke noot speel en zing ik de pannen van het dak. Mijn weg binnen het bestuur moet ik nog zien te vinden, maar door mijn natuurlijke aanleg qua oriëntatie moet dat kunnen. Overigens ben ik van mening dat Carthago verwoest moet worden." Wim Feith
"Mijn naam is Gerda Alveringh. Ik ben sinds 2007 lid van het koor.  Van 2009 tot en met 2013 heb ik de functie van secretaris binnen het bestuur bekleed. Van 2016 tot heden ben ik als lid medebestuurder. Ik neem het maken van notulen van de vergaderingen en het schrijven van artikels voor diverse regionale bladen en kranten voor mijn rekening.  Vanaf het moment dat ik lid ben geworden van het koor ga ik elke maandagavond met plezier naar de repetities. Het is ontspannend, gezellig en leerzaam.  Een hoogtepunt was voor mij, samen met mede feestcommissieleden toe werken naar het 10 jarig bestaan van de Paiser Hopsingers. Het mee organiseren, sponsoren benaderen etc heeft ertoe geleid dat we in april 2010 een geweldig 10 jarig jubileumfeest hebben kunnen vieren in een uitverkochte grote feesttent.  Op dit moment heb ik samen met nog een aantal leden zitting in een vernieuwingscommissie.  We richten onze aandacht hierbij op een vernieuwde presentatie van het koor in al zijn facetten. We hopen hiermee ook de wat jongere mensen aan te spreken, zodat we een breder publiek kunnen bereiken.  Ik ben van plan om nog vele jaren mijn lidmaatschap voort te zetten."